Redigeret

ons, 27/11/2019 - 14:28

Afd. 38 - Sallings Gård / Nordbanevej - Skive

Afdelingen er for dig som er 50+, der ønsker at bo i rolige og hyggelige omgivelser midt i Skive by lige ved gågaden. Der sættes stor pris på fællesskabet i afdelingen. Afdelingen råder over både etagebyggeri og et fritstående hus. I etagebyggeriet er der elevator, gæsteværelser og fællesrum. Fællesrummet bruges af beboerne til hyggelige sammenkomster mellem beboerne eller til private sammenkomster. Der er desuden en dejlig gårdhave i forbindelse med huset og etagebyggeriet.

Sallings Gård 14

Etageejendom i 3 etager med elevator, totalt ombygget i 2007. Boligerne er opført som seniorboliger og der er alderskrav om, at indflytter er minimum 50 år gammel. Seniorboliger udlejes af Bomiva og udlejes til personer over 50 år, som ikke har hjemmeboende børn. 
 

Nordbanevej 4

Fritliggende hus i 1½ plan med 3 lejligheder ombygget i 2007. Lejlighederne er i forbindelse med Sallings Gård og er opført som seniorboliger og der er alderskrav om, at indflytter er minimum 50 år gammel. Seniorboliger udlejes af Bomiva og udlejes til personer over 50 år, og som ikke har hjemmeboende børn.

Det er ikke tilladt at have husdyr i afdelingen.