Bo-Midt-Vand

    

Vores område Skive ligger ved Limfjorden og Skive Å og har mange attraktive naturområder. Landskabet varierer fra landbrugsområder i Salling, over hedeområder og ådale mod Fjends og ved Flyndersø til et kuperet terræn op mod Lovns bredning. 
 
Området har ca. 35 afmærkede vandrestier i de smukke landskaber ved fjorden, ved Skive Å, på hederne ved Flyndersø og mange andre steder. 
 
Skiveegnen har 180 km kystlinje, og der er rige muligheder for at bade ved de mange strande langs fjorden, heraf flere med det Blå Flag.
 
I Skives bymidte findes det hyggelige net af gågader, hvor de mange landsdækkende kæder og spændende specialbutikker, der tilsammen giver et bredt og varieret udvalg og byder på en alsidig shoppingoplevelse. 
 
Midtbyen er blevet totalt forvandlet i det seneste par år. Her mødes man af mange indtryk med overraskende granitbelægninger, rislende vand i gågaderne, smukke skulpturer og belysning i spændende designs samt tre yrenoverede og hyggelige torve, hvor der i sommermånederne er masser af stemning med markedsdage, musik og udendørs servering. 
 
I hele området er der mange større og mindre erhvervsvirksomheder, og hele området bærer præg af et rigt foreningsliv med masser af frivillige ildsjæle.

Du kan læse mere om Skive kommune her