Genhusning

Renoveringen betyder, at du ikke kan bo i din lejlighed i en periode. Derfor skal du flytte og genhuses i en anden bolig under Bomiva. Du har som udgangspunkt retten til at vende tilbage til din egen lejlighed, med mindre denne nedlægges, sammenlægges eller ændres væsentlig i størrelse.
I tilfælde af sammenlægninger, væsentlige ændringer eller hvor boligen nedlægges, så bliver man skrevet op/opnoteret til at søge anden bolig, med anciennitet fra indflytningsdato.
I den fremtidige bebyggelse vil antallet af boliger i afdelingen blive reduceret. Boligerne bliver mere tidssvarende og der vil ske ændring i lejlighedsindretning og størrelse i flere boliger.
Her kan du læse lidt om de økonomiske støttemuligheder til flytteudgifter og alt det praktiske i forbindelse med flytningen både ud og hjem.
For at give den bedste service er der ansat en genhusningskonsulent, som har til opgave at hjælpe og vejlede. Gitte S. Jensen kan træffes alle hverdage på:


 
Tlf.:                 98 77 89 53 
Mobil:              20 78 22 79
E-mail:            gsj@kubenman.dkSærlige forhold og ønsker om netop din situation, vil blive afklaret ved personlige møder og samtaler mellem dig og genhusningskonsulenten omkring 4-5 måneder før, at du skal genhuses.